Balaguer acull, per 4t any consecutiu, el Circuit 3x3 FCBQ

Dissabte vinent 29 de juny, la capital de la Noguera acollirà la 7a parada del circuit català oficial de 3x3.

27-06-2024 14:15

Balaguer serà l'escenari de la darrera parada del mes de juny del Circuit 3x3 FCBQ 2024 i ho farà el proper dissabte 29 de juny en la 7a seu del circuit català de 3x3 d'enguany. Organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i la Paeria de Balaguer per quarta temporada consecutiva, el torneig comptarà amb el suport de la Representació Territorial de Lleida de l'FCBQla col·laboració de Mundo Deportivo.

El Pavelló Polivalent Inpacsa de Balaguer serà, de nou, l'escenari d'una jornada de 3x3 que durant tot el proper dissabte reunirà a les 6 pistes habilitades, un total de 200 esportistes i 50 equips de totes les categories i edats: Pre-Mini, Mini, Infantil, Cadet, Júnior i Sènior.

Després de Balaguer, el Circuit 3x3 FCBQ 2024 afrontarà aquest juliol la recta final de la seva 7a edició visitant les ciutats de Blanes (dissabte 6), Viladecavalls (dissabte 13) i la gran final de Barcelona (dissabte 27). El 7è Circuit Català de 3x3 arriba amb forces renovades i es disputa en 10 ciutats tot reforçant el protagonisme per a totes les edats amb les corresponents millores anuals.

Una de les altres novetats d'aquesta temporada és la presència i seguiment a través de l'instagram oficial del 3x3 Bàsquet Català: una nova xarxa social (@3x3BasquetCatala) on seguir tota l'actualitat del Bàsquet 3x3 d'una forma més dinàmica i atractiva plena de novetats. Pel que fa a la promoció del bàsquet i d'aquesta modalitat, la 7a edició del Circuit 3x3 FCBQ ha renovat el seu compromís amb Mundo Deportivo, que oferirà novament una cobertura informativa especial del Circuit.

Tota la informació del 7è Circuit 3x3 FCBQ a
3x3.basquetcatala.cat