Gran estrena de Cubelles com a seu del Circuit 3x3 FCBQ

500 esportistes van participar a la 6a parada del circuit català oficial de 3x3 celebrada a la localitat costanera del Garraf.

25-06-2024 12:00

Cubelles es va estrenar, el passat dissabte 22 de juny, com a nova seu del Circuit 3x3 FCBQ. Organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i el Club Bàsquet Cubelles, en el marc del 30à aniversari del club, el torneig va comptar amb el suport de l'Ajuntament de Cubelles i la col·laboració de Mundo Deportivo.

Les 8 pistes de 3x3 instal·lades a la zona esportiva de Cubelles van ser testimoni d'una nova prova del 7è Circuit 3x3 FCBQ que en el seu debut va reunir 123 equips i fins a 500 esportistes de totes les categories, des de Pre-Mini fins a Sènior passant per Mini, Infantil, Cadet i Júnior.

Cubelles ha estat una de les tres noves seus de l'edició d'enguany del Circuit juntament amb Les Franqueses del Vallès, celebrada a finals de maig, i la prevista pel 6 de juliol a Blanes. D'altra banda, el 3x3 segueix i dissabte 29 de juny Balaguer acollirà la 7a parada del Circuit, mentre que Tarragona serà l'escenari de la primera seu del Circuit PRO 3x3 FCBQ.

Aquesta nova edició ha arribat amb forces renovades visitant 10 ciutats i reforçant el protagonisme per a totes les edats amb les corresponents millores anuals. Una d'aquestes, la presència i seguiment a través de l'instagram oficial del 3x3 Bàsquet Català: una nova xarxa social (@3x3BasquetCatala) on seguir tota l'actualitat del Bàsquet 3x3 d'una forma més dinàmica i atractiva plena de novetats. Pel que fa a la promoció del bàsquet i d'aquesta modalitat, la 7a edició del Circuit 3x3 FCBQ ha renovat el seu compromís amb Mundo Deportivo, que ofereix novament una cobertura informativa especial del Circuit.

Tota la informació del 7è Circuit 3x3 FCBQ a
3x3.basquetcatala.cat