El Circuit PRO 3x3 FCBQ arrenca dissabte a Tarragona

La plaça Corsini de Tarragona serà l'escenari del tret de sortida oficial al primer circuit català professional de 3x3.

28-06-2024 12:30

El Circuit PRO 3x3 FCBQ, el primer circuit català professional de 3x3 organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), arrencarà oficialment el proper dissabte 29 de juny i ho farà a Tarragona, més concretament a la concorreguda i cèntrica plaça Corsini de la capital tarragonina.

La primera prova d'aquest nou circuit que serà possible a Tarragona gràcies a l'Ajuntament de Tarragona i el Patronat Municipal d'Esports de Tarragona i comptarà amb la participació d'equips sèniors professionals catalans i de la resta de l'Estat. Tots els equips optaran a premis espectaculars com un xec de 600€ i l'accés a participar al Torneig FIBA 3x3 d'O Marisquiño, previst pel 8-11 d'agost a Vigo, i que només s'emportaran els equips campions en categoria masculina com femenina. La fase final d'aquesta primera seu s'emetrà per Esport3 la tarda-vespre del dissabte dia 29. Els equips BARCELONA CBSPANTHER, BARCELONA PANTHERS, BASQUET GIRONA, DATA HOOP BE GOAT, PANDO MATARO 3x3, PROSPORT TEAM, RED DOG BENIDORM 3x3, THE 3x3 ACADEMY - VO i TIME CHAMBER 3X3 competiran en la competició masculina mentre que AGUA Y JARDÍN, LLINARS 3X3, TGN TARRAGONA, THE 3X3 ACADEMY i TIME CHAMBER ho faran en clau femenina.

Aquesta nova proposta arriba després de sis exitoses edicions d'un Circuit 3x3 FCBQ que al llarg d'aquests anys ha visitat 24 ciutats catalanes, amb 6.000 equips participants en total i 23.500 esportistes de totes les edats i categories; la Federació Catalana de Basquetbol dona un pas més gran encara i en la línia de seguir apostant per aquesta disciplina que ja és olímpica, organitzarà un circuit català professional de 3x3.

Fitel NetworkNutriSportStripes, Ceigrup i Makro patrocinen un nou circuit que tindrà un seguiment i cobertura especial a través del nou instagram oficial del 3x3 Bàsquet Català (@3x3BasquetCatala) i que comptarà, també, amb el recolzament de Mundo Deportivo Esport3 que oferiran una cobertura informativa especial del Circuit PRO 3x3 FCBQ 2024.

Tota la informació del Circuit PRO 3x3 FCBQ a
3x3.basquetcatala.cat