Nova i exitosa parada del Circuit 3x3 FCBQ a Banyoles

450 esportistes van participar, aquest diumenge 16 de juny, a la 5a prova oficial del circuit català de 3x3 celebrada a la capital del Pla de l’Estany.

18-06-2024 11:00

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i el Club Bàsquet Banyoles van organitzar aquesta nova prova del 7è Circuit 3x3 FCBQ que va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Banyoles i la col·laboració de Mundo Deportivo.

Les 7 pistes habilitades a l'interior i exterior del Pavelló de la Farga de Banyoles van acollir una cinquena parada del Circuit 3x3 FCBQ que va reunir un total de 112 equips i 450 esportistes de diferents categories: Pre-Mini, Mini, Infantil, Cadet, Júnior i Sènior; així com també categoria de 3x3 en cadira de rodes fruit de l'acord amb la Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física.

Aquest mes de juny de 3x3 no s'atura i el Circuit 3x3 FCBQ seguirà fent parada els propers caps de setmana a les ciutats de Cubelles (dissabte 22) i Balaguer (dissabte 29). La 7a edició del circuit català oficial de 3x3 arriba amb forces renovades i es disputa a 10 ciutats catalanes tot reforçant el protagonisme per a totes les edats amb les corresponents millores anuals com la presència i seguiment a través de l'instagram oficial del 3x3 Bàsquet Català: una nova xarxa social (@3x3BasquetCatala) on seguir tota l'actualitat del Bàsquet 3x3 d'una forma més dinàmica i atractiva plena de novetats.

Pel que fa a la promoció del bàsquet i d'aquesta modalitat, la 7a edició del Circuit 3x3 FCBQ ha renovat el seu compromís amb Mundo Deportivo, que ofereix novament una cobertura informativa especial del Circuit.

Tota la informació del 7è Circuit 3x3 FCBQ a
3x3.basquetcatala.cat

Banyoles / Circuit 3x3 FCBQ 2024