Un miler de minis inunden Blanes a la Trobada Final del PDP

Es va celebrar aquest diumenge 2 de juny a la Ciutat Esportiva en una festa final de totes les nenes i nens del 2012 i 2013.

03-06-2024 20:00

La Ciutat Esportiva de Blanes va acollir, el passat diumenge 2 de juny, la Trobada Final del Programa de Detecció i Perfeccionament (PDP) organitzada pel Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ).

Aquesta gran festa de cloenda del programa va reunir gairebé un miler d'esportistes de categoria mini nascuts els anys 2012 i 2013. Els joves jugadors i jugadores que conformen els més de 38 centres repartits per tot el territori català van disputar dos partits i van gaudir de diferents activitats lúdiques vinculades al bàsquet.

La Trobada Final del PDP també va incloure una xerrada per a les famílies que, amb el títol 'Dona-li una assistència al teu fill o filla', va anar a càrrec del psicòleg esportiu Àlex Gordillo, vinculat a l'esport de la cistella durant tota la seva vida.

Durant els descansos, les i els participants van poder gaudir de diferents activitats com els diversos inflables que es van instal·lar al camp de futbol exterior per amenitzar encara més la festa.

La jornada va comptar amb la presència del vicepresident de l'FCBQ, Pere Francitorra, el president del Comitè Tècnic de la Federació, Salvador Chiva, i la regidora d'Esports de Blanes, Mònica Rabassa, qui van ser els encarregats de cloure una activitat que, organitzada pel Comitè Tècnic, també va comptar amb la col·laboració Comitè i Escola d'Àrbitres de l'FCBQ.