Acte de reconeixement a les Seleccions Catalanes de formació i àrbitres

L'Hotel Catalonia Plaza de Barcelona va acollir, dimecres 15 de maig, una festa final a les Seleccions Catalanes minis, infantils i cadets.

16-05-2024 10:00

El Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) va organitzar, el passat dimecres 15 de maig, un acte de reconeixement a les Seleccions Catalanes de formació femenines i masculines que van participar als Campionats d'Espanya de seleccions a San Fernando en categoria Mini, el passat mes de gener, i a Huelva l'Infantil i la Cadet el mes d'abril. 

En l'acte hi van ser presents tots els integrants de les diferents plantilles, tot i que en categoria cadet van faltar alguns nens i nenes perquè participaven als estatals amb els seus clubs. L'esdeveniment va reunir uns 180 assistents que van rebre l'ovació quan van ser presentats per a sortir a l'escenari. Així mateix, també van gaudir de reconeixement els 7 àrbitres del Comitè d'Àrbitres de l'FCBQ presents en el campionat estatal: Joan Solans, Albert Riera, Cristina Miquel, Nikita Erguin, Eudal Safont, Roger Mitjana i Remi Tauler.

Ferran Aril, president de l'FCBQ, va dirigir unes paraules d'agraïment i felicitació tant a jugadores com a jugadors així com també a famílies i clubs. També van parlar el president del Comitè Tècnic, Salva Chiva; i el director tècnic, Xavier Rodríguez, en una trobada amb la presència d'alguns directius com Lluís Verges, Ferran Butxaca, Pilar Landeira, Miriam Pla i Joan Soler. La jornada va finalitzar amb un petit refrigeri mentre es projectaven diferents imatges dels campionats, que va servir per reviure un campionat que ha servit per unir encara més el grup de noies i nois.