Obert el període d'inscripcions d'equips per a la temporada 2024-25

Iniciat el procés d'inscripció d'equips als diferents Campionats organitzats per la Federació Catalana de Basquetbol.

27-06-2024 12:30

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) obre el procés d'inscripció d'equips als diferents Campionats previstos per a la temporada 2024-25.

Les inscripcions s'han de tramitar electrònicament a través de l'Aplicació de llicències, i per fer-ho cal estar al corrent de les diferents obligacions federatives. Recordem que, tal com preveu l'article 37 del vigent Reglament Jurisdiccional, es considerarà que passada la data límit d'inscripció aquells equips que no estiguin degudament inscrits renuncien a la seva plaça i participació.

Quadre Terminis d'inscripció per competicions:

*En les Competicions d'àmbit d'una sola Representació Territorial, el termini d'inscripció serà el que aprovi la respectiva Junta Territorial.

Altres terminis a tenir presents:

· El 5 de juliol finalitza també el termini de presentació de documents de Cessió de Drets de Participació d'aquells Campionats on aquesta figura és admesa.
· En aquells Campionats de Catalunya en que estigui permesa la sol·licitud de participació sense tenir-ne plaça adquirida, els equips sol·licitants, a més de procedir a la inscripció telemàtica de l’equip dins dels terminis establerts, caldrà que, a data 15 de juliol hagin inscrit i validat una llicència d'entrenador/a així com un mínim de set llicències de jugador/a.
· Les llicències podran tramitar-se a partir del proper dilluns dia 1 de juliol.