El Joventut Badalona s'emporta la III Copa Puleva Tido

La Fase Final estatal d'aquesta competició dirigida a joves esportistes de categoria Pre-Mini finalitza amb l'equip badaloní com a campió masculí i sotscampió femení.

26-06-2024 12:00

Els dos representants del Bàsquet Català triomfen a la Fase Final de la 3a edició de la Copa Puleva Tido, el torneig Pre-Mini per a nenes i nens de 8 a 10 anys impulsat per Puleva, en col·laboració amb les Federacions de Bàsquet de Madrid, Catalunya, Comunitat Valenciana i la Fundación CB Granada per promoure la pràctica esportiva entre els més joves.

Aquesta gran final nacional es va celebrar aquest passat diumenge 23 de juny a la Caja Mágica de Madrid amb la participació del Joventut Badalona A, tant en categoria femenina com masculina, com a primers classificats de la fase final catalana que va tenir lloc a Vic el cap de setmana de l'1 i 2 de juny.

En la competició masculina, el conjunt badaloní va proclamar-se novament campió en imposar-se per 48-51 a l'EBG Málaga en una atractiva i emocionant final que va tenir un vibrant desenllaç en els darrers minuts de partit. Prèviament, els verd-i-negres havien superat el Valencia Basket per 43-34 a les semifinals. Per la seva banda, i en clau femenina, la Penya va aconseguir el sotscampionat en caure a la final contra l'Uros de Rivas Dental Everest per 56-44. A les semifinals, les catalanes havien derrotat El Pilar per un 41-32 amb què van segellar el seu bitllet per a la lluita pel títol.

A la fase catalana disputada al Pavelló Municipal Castell d'en Planes de Vic van participar 8 equips de cada categoria: dissabte 1 es van jugar els partits de quarts de final, mentre que diumenge matí es van disputar les semifinals femenines i masculines, i a la tarda les dues finals, protagonitzades per Joventut Badalona A i Bàsquet Girona - Uni Laia Palau U10 Vermell en categoria femenina, i per Joventut Badalona A i CB Quart Grues Cruz Negre en masculina.