Tona escenari d'una nova Trobada d'Escoles de Bàsquet de la Catalunya Central

10 equips van participar en aquesta nova Trobada d'Escoles de Bàsquet de la Catalunya Central celebrada diumenge passat 26 de maig a Tona.

30-05-2024 19:27

El Club Bàsquet Tona, amb el suport del Consell Esportiu d'Osona i la col·laboració de la Delegació de la Catalunya Central de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), va organitzar una Trobada d'Escoles de Bàsquet el passat diumenge 26 de maig. Hi van participar 10 equips de 5 clubs diferents, que van compartir una bona estona d'esport i rialles.

Agrair la participació dels clubs assistents: Club Bàsquet Femení Osona, Club Bàsquet Centelles, Club Bàsquet Torelló , Club Bàsquet Roda i, com no podia ser d'altra manera, els amfitrions, Club Bàsquet Tona. En acabar la Trobada, es va dur a terme una Activitat Formativa sobre "Entrenar a través del joc en etapa de minibàsquet", a càrrec del Pol Velàzquez, Entrenador Ajudant de la Selecció Catalana Infantil Femenina, amb la col·laboració de l'equip Mini Femení de 1r any del Club Bàsquet Tona. Donar les gràcies també a l'Ajuntament de Tona per cedir les seves instal·lacions, al Consell Esportiu d'Osona i al Club Bàsquet Tona per l'organització d'aquesta Trobada d'Escoles amb una Activitat Formativa afegida.