Gran participació a la Trobada Final d'Escoles de Bàsquet de la Catalunya Central a Torelló

L'interior i l'exterior del Pavelló Esportiu Municipal de Torelló van ser l'escenari de la darrera Trobada d'Escoles de Bàsquet de la Catalunya Central.

13-06-2024 17:30

Torelló va ser la seu, el passat diumenge 9 de juny, de la Trobada Final d'Escoles de Bàsquet i Escobol de la Catalunya Central.

Les pistes interiors del Pavelló Esportiu Municipal de Torelló, l'espai annex i l'aparcament exterior van ser escenaris de tot els partits de l'Escola de Bàsquet, amb el suport dels inflables per amenitzar l'espera entre els encontres, juntament amb els partits d'Escobol en aquesta gran Trobada.

Es va oferir servei de bar als assistents, obsequis, música i molt de bàsquet, amb un total de 36 equips (30 d'Escola de Bàsquet i 6 d'Escobol), dels diferents clubs de la Delegació de la Catalunya Central.

Donar les gràcies a l'Ajuntament de Torelló per cedir les seves instal·lacions, així com també al Consell Esportiu d'Osona per la seva col·laboració, i a l'amfitrió Club Bàsquet Torelló per la perfecta organització d'aquesta Trobada Final, que va aconseguir el rècord d'equips participants fins al moment.

Agrair l'assistència dels clubs participants:

  • Escoles de Bàsquet, 30 equips de 19 clubs: Club Bàsquet Manresa 2015, Nou Bàsquet Olesa 2013, Associació La Salle Manresa, Club Bàsquet Igualada, Club Bàsquet Centelles, Club Bàsquet Femení Osona, Manresa Club Bàsquet Femení 2021, Club Bàsquet Artés, Club Atlètic Esportiu Sallent, Club Bàsquet Manlleu, Club Escola de Bàsquet Navarcles, Òdena Club Bàsquet, Club Bàsquet Roda, Club Bàsquet Campdevànol, Club Bàsquet Vic, Club Bàsquet Castellet, Associació Esportiva Escolar Paidos, Club Bàsquet Puig-reig i, evidentment, els amfitrions del Club Bàsquet Torelló.
  • Escobol, 6 equips de 5 clubs: Club Atlètic Esportiu Sallent, Club Bàsquet Manresa 2015, Club Bàsquet Igualada, Club Bàsquet Artés i el Club Bàsquet Torelló.

A totes i tots, que passeu un molt bon estiu i fins la propera temporada!