La Copa Puleva Tido torna a Vic

El Pavelló Castell d'en Planes de Vic serà l'escenari, l'1 i 2 de juny, de la fase catalana de la 3a edició d'una competició dirigida a joves esportistes de categoria Pre-Mini.

30-05-2024 18:00

Aquest proper dissabte 1 i diumenge 2 de juny arriba a Vic la 3a edició de la Copa Puleva Tido, el torneig Pre-Mini per a nenes i nens de 8 a 10 anys impulsat per Puleva, en col·laboració amb les Federacions de Bàsquet de Madrid, Catalunya, Comunitat Valenciana i la Fundación CB Granada. L'objectiu d'aquesta Copa Puleva Tido és estimular la pràctica esportiva durant l'etapa de creixement.

Disputada a València la 1a fase autonòmica, aquest 1 i 2 de juny serà el torn de la fase catalana abans de la de Granada i Madrid que seran el camí per anar a la Fase Final que, igual que la temporada anterior, es jugarà a Madrid (23 de juny). A Vic, i concretament al Pavelló Castell d'en Planes de Vic, aquesta competició comptarà amb la participació de 8 equips de cada categoria. Dissabte 1 es jugaran els partits de quarts de final, mentre que diumenge matí es disputaran les semifinals femenines i masculines i a la tarda les dues finals. A banda dels partits, els nens i nenes participants gaudiran de diferents sorpreses i activitats paral·leles.

3a Copa Puleva Tido Femenina Vic 2024:

Equips participants:

JOVENTUT BADALONA A
BÀSQUET GIRONA – UNI LAIA PALAU U10 VERMELL
SAUNIER DUVAL UE MATARÓ FM – PRAF
SEDIS CHARLIE
FEMENÍ OSONA LIBERTY – OVA PROJECTS
SABADELL BQ VALLÈS U10 F
52MOMENTS CBS FEM A
CB OLOT

3a Copa Puleva Tido Masculina Vic 2024:

Equips participants:

JOVENTUT BADALONA A
CB QUART GRUES CRUZ NEGRE
MASMITJÀ GROC
A.E. MINGUELLA A – DRIVIM
UE MATARO – PRAM
BC MORABANC ANDORRA A
NAYOX CBF LLEIDA A (PRE)
SESE A

El campió femení i masculí de cada seu autonòmica accedirà a la gran final prevista pel 23 de juny a Madrid. A l'edició de l'any passat, els dos campions catalans (52MOMENTS CBS FEM A en noies i JOVENTUT BADALONA A en nois), també varen ser campions de la Fase Final.