L'Assemblea General i Festa "Bàsquet Net" RT Girona 2023-24 culmina amb èxit

Fornells de la Selva va acollir, dijous 27 de juny, l'Assemblea General Ordinària i el lliurament de guardons "Bàsquet Net".

01-07-2024 10:00

El Centre Cívic i Cultural de Fornells de la Selva, La Sitja, va ser l'escenari perfecte per a la celebració de l'Assemblea General Ordinària i la festa de lliurament de guardons "Bàsquet Net" 2023-24 de la Representació Territorial de Girona de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ). L'acte va reunir més de 40 clubs de l'RT Girona i va comptar amb la presència de més de 200 convidats, entre ells, personal de la territorial gironina, Junta Directiva, col·laboradors, col·lectiu arbitral, representants dels clubs, familiars i amistats de les persones guardonades.

La jornada va arrencar amb la celebració de l'Assemblea General, on es van abordar els temes més rellevants de la temporada 2023-24 i es van presentar les modificacions per a la propera temporada. 

Un dels moments més emotius va ser el reconeixement a la trajectòria de Jordi Vila (àrbitre), Laia Turon (auxiliar de taula) i Xavier Llop (àrbitre), figures emblemàtiques del bàsquet gironí.

A continuació, va tenir lloc el sopar de final de temporada, un ambient festiu on es va fer entrega dels guardons "Bàsquet Net" en la seva 18a edició. En aquesta ocasió, els premiats van ser:

- Júlia Soler (jugadora)
- Xevi Regincós (entrenador)
- Glòria Ramírez (àrbitres i auxiliars de taula)
- CB Salt (club)

Aquests guardons reconeixen la tasca exemplar de persones i entitats que han contribuït de manera significativa al foment i desenvolupament del bàsquet a la demarcació de Girona. La seva dedicació, compromís i valors són un exemple a seguir per a tota la comunitat basquetbolística.

La celebració de l'Assemblea General i Festa "Bàsquet Net" RT Girona 2023-24 va posar el punt i final a una temporada plena d'èxits i satisfaccions. Un acte que ha servit per reconèixer la tasca de tots els agents implicats en el bàsquet gironí i per reafirmar el compromís de la RT Girona per continuar treballant per un bàsquet de qualitat i accessible a tothom.

| Girona |