Festa de Lliurament de Trofeus de l'RT de Girona

Divendres passat 7 de juny va celebrar-se la tradicional Festa de Lliurament de Trofeus 2023-24 en el Pavelló Municipal de Llambilles.

11-06-2024 12:00

La Representació Territorial de Girona de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) va organitzar, com cada final de temporada, la Festa de lliurament de trofeus corresponents a la temporada 2023-24 celebrada divendres 7 de juny al Pavelló Municipal de Llambilles amb la presència de l'Alcalde de Llambilles, Josep Ma Vidal; del Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Llambilles, Albert Serra; i del President de l'RT de Girona de l'FCBQ, Francesc Xavier Santaló; juntament amb altres membres de la Junta Directiva de la territorial gironina.

Un total de 1.600 persones, entre esportistes, personal tècnic i famílies, van omplir de gom a gom el pavelló en una festa que va comptar amb un berenar popular. Durant aquesta, es van lliurar els trofeus per a tots aquells equips que l'han obtingut en les diverses competicions d'àmbit territorial durant la temporada 2023-24.

Galeria fotogràfica:

Festa lliurament Trofeus RT Girona 2023-24

| Girona |