Tarragona acull una espectacular estrena del Circuit PRO 3x3 FCBQ

El primer circuit català professional de 3x3 ja està en marxa després del seu debut, aquest passat dissabte, a la ciutat de Tarragona.

01-07-2024 10:30

El Circuit PRO 3x3 FCBQ, el primer circuit català professional de 3x3 organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), va arrencar oficialment aquest passat dissabte 29 de juny i ho va fer a Tarragona, més concretament a la concorreguda i cèntrica plaça Corsini de la capital tarragonina. La jornada de matí i a causa de la pluja, la fase prèvia de la competició es va disputar al Pavelló del Serrallo, mentre que la fase final es va jugar, íntegre, a la plaça del Mercat.

Equips sèniors professionals catalans i de la resta de l'Estat van ser els protagonistes de la primera prova d'aquest nou circuit que, organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i el Patronat Municipal d'Esports de Tarragona, va ser possible a Tarragona gràcies també al suport de l'Ajuntament de Tarragona i la col·laboració de Mundo Deportivo.

En categoria femenina, l'equip AGUA Y JARDÍN format per les jugadores Carla Flores, Davinia Angel, Marta Gómez i Sònia Sardà, es va proclamar campió en superar a la final a THE 3x3 ACADEMY per un 16-13; mentre que en categoria masculina els jugadors Guim Expósito, Jaume Zanca, José Blázquez i Nil Brià del BARCELONA PANTHERS van ser els campions en imposar-se al BÀSQUET GIRONA per un ajustat 19-18. Tots dos equips van aconseguir premis espectaculars com un xec de 600€ i l'accés a participar al Torneig FIBA 3x3 d'O Marisquiño, previst pel 8-11 d'agost a Vigo. Les semifinals i finals femenines i masculines es van poder seguir en directe per Esport3 i ja es poden recuperar al 3Cat, la plataforma digital de continguts de la Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio [veure fase final].

Badalona serà l'escenari, el proper dissabte 13 de juliol, de la segona seu del Circuit PRO 3x3 FCBQ que viurà la seva gran final el 20 de juliol al Passeig de Gràcia de Barcelona. Aquesta nova proposta arriba després de sis exitoses edicions d'un Circuit 3x3 FCBQ que al llarg d'aquests anys ha visitat 24 ciutats catalanes, amb 6.000 equips participants en total i 23.500 esportistes de totes les edats i categories; la Federació Catalana de Basquetbol dona un pas més gran encara i en la línia de seguir apostant per aquesta disciplina que ja és olímpica, organitzarà un circuit català professional de 3x3.

Fitel NetworkNutriSportStripesCeigrup i Makro patrocinen un nou circuit que té un seguiment i cobertura especial a través del nou instagram oficial del 3x3 Bàsquet Català (@3x3BasquetCatala) i que compta, també, amb el recolzament de Mundo Deportivo Esport3 que ofereixen una cobertura informativa especial del Circuit PRO 3x3 FCBQ 2024.

Tota la informació del Circuit PRO 3x3 FCBQ a
3x3.basquetcatala.cat

Tarragona / Circuit PRO 3x3 FCBQ 2024