Renovació de la llicència arbitral per a la temporada 2024-25

Ja es pot consultar la normativa i els terminis de renovació de les llicències arbitrals per a la temporada 2024-25.

27-06-2024 12:00

A partir d'aquest divendres 28 de juny, i fins al dimarts 23 de juliol, el Comitè i Escola d'Àrbitres de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) obre el període de renovació de llicències d'Àrbitre, Auxiliar de Taula i Tècnic Arbitral per a la temporada 2024-25.

En els documents adjunts trobareu tota la informació relativa a la renovació de la llicència arbitral.

El procés per a renovar la llicència es realitzarà des de la ZonaFCBQ, de la mateixa forma que les anteriors temporades. La primera vegada que s'accedeix a la ZonaFCBQ, un cop obert el procés de renovació, caldrà actualitzar totes les dades personals i financeres. Una vegada aquestes siguin actualitzades es podrà descarregar l'imprès de renovació personal i el certificat mèdic (no és obligatori presentar-lo, tot i que és recomanable en el cas dels àrbitres). Al document de la normativa de renovació trobareu una explicació més detallada d'aquest procés.

Per tal de renovar la llicència caldrà imprimir i signar el full de renovació (també es pot signar digitalment), que haurà de ser escanejat i penjat des de l’apartat procés de renovació de l'Àrea Privada del col·lectiu arbitral.

| Àrbitres |