El Barça afronta la Fase Final de l'ANGT de Berlín

L'Uber Eats Music Hall de la capital alemanya acull la fase final de l'Adidas Next Generation Tournament amb presència catalana de la mà del Barça.

22-05-2024 11:00

La Fase Final de l'Adidas Next Generation Tournament (ANGT) arriba, entre aquests propers 23 i 26 de maig, al pavelló Uber Eats Music Hall de la ciutat de Berlín, amb el Barça com a equip representant del Bàsquet Català.

Aquesta competició, torneig paral·lel a la Final Four de la Turkish AirLines EuroLeague, enfronta els millors equips júniors d'Europa, que prèviament van aconseguir el seu bitllet en els respectius torneigs classificatoris, celebrats el passat mes de març de 2024, on s'afegeixen quatre invitacions per part de l'EuroLeague.

El conjunt blaugrana, guanyador en l'edició del 2016 també a Berlín, va segellar un treballat passaport cap a la capital d'Alemanya a la prèvia de Belgrad, on es va imposar al Hapoel Yehuda Tel Aviv d'Israel, al Partizán Belgrade i al Mega MIS Belgrade de Sèrbia, així com també a l'EA7 Emporio Armani Milan d'Itàlia en el partit eliminatori decisiu.

En aquesta Fase Final, els barcelonistes formen part del 'Grup B', integrat per l'Overtime Elite, l'amfitrió ALBA Berlín i el PFBB INSEP Paris. Pel que fa el 'Grup A', aquest està configurat pel Real Madrid, l'U18 EA7 Emporio Armani Milan, el Ratiopharm Ulm i el Mega MIS Belgrade. En un format de competició de tots contra tots, a una única volta, tan sols el primer classificat atansarà la gran Final.

A la darrera edició, organitzada a la Kaunas (Lituània), el Real Madrid va alçar el títol de l'ANGT en derrotar el Next Generation Select Team en la final, per 71-60.

Des de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) desitgem molta sort al Barça en aquesta fase final de l'ANGT de Berlín!