Compte enrere per a l'ALLSTAR 2024 de la Super Copa

Diumenge 11 de febrer a la tarda es jugarà a Sant Adrià de Besòs el partit de les estrelles femení com masculí, amb concurs de triples inclòs.

20-12-2023 16:30

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) organitzarà, el proper diumenge 11 de febrer de 2024 a la tarda al Pavelló Marina Besòs de Sant Adrià de Besòs, l'ALLSTAR de la Super Copa, la màxima categoria del Bàsquet Català. Amb horaris encara per determinar, aquesta Festa de la Super Copa es concentrarà en una tarda i constarà d'un partit de les estrelles femení i un partit de les estrelles masculí amb les millors jugadores i els millors jugadors de la competició, així com també amb un concurs de triples.

Els partits ALLSTAR enfrontaran 2 equips dividits per conferències (OEST i EST), tant en categoria femenina com masculina. Aquestes conferències estaran configurades per 12 jugadors i jugadores, que es donaran a conèixer properament, fruit d'una votació entre capitans, capitanes, entrenadors i entrenadores de la categoria. Representants de tots els equips estaran presents en aquests partits. Cada conferència, integrada per 7 equips de la lliga, estarà dirigida per 2 entrenadors de la categoria, que també han estat triats pel mateix procés de selecció.

Pel que fa al concurs de triples, aquest comptarà amb un total de 8 participants (4 jugadores i 4 jugadors), elegits per votació popular oberta a tothom, entre un total de 16 (8 jugadores i 8 jugadors) que lideren el rànquing estadístic en els tirs de 3 de la categoria. Enguany, aquest concurs es desenvoluparà entre partits i es vertebrarà, prèviament, d'unes semifinals i finals femenines i masculines. Tot seguit tindrà lloc la gran final entre la campiona femenina i el campió masculí, que gaudiran d'un premi que s'anunciarà en breu.

ALLSTAR 2024 Super Copa

- Conferències OEST / EST

- Votacions concurs triples femení

- Votacions concurs triples masculí

Un any més, aquesta festa del Bàsquet Català i de la Super Copa es televisarà per streaming a través de la plataforma La Xarxa+.