El Passeig de Gràcia posa el punt i final al 1r Circuit PRO 3x3 FCBQ

El cèntric Passeig de Gràcia de Barcelona va ser l’escenari, dissabte passat 20 de juliol, de la darrera parada del primer circuit català professional de 3x3.

22-07-2024 11:30

El Passeig de Gràcia de Barcelona ha acollit, aquest passat dissabte 20 de juliol, la tercera i darrera parada del Circuit PRO 3x3 FCBQ, el primer circuit català professional de 3x3. Organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), la final i última seu d'aquest nou Circuit s'ha celebrat amb èxit al bell mig de l'emblemàtic Passeig de Gràcia barceloní, cantonada amb el carrer de Provença, just davant de La Pedrera. Un immillorable escenari que agafa el relleu, un any després, de l'espectacular 3x3 URBAN FEST Copa Centenari amb seleccions absolutes de 3x3, que es va disputar al 2023, per aquestes mateixes dates, al cor de la Ciutat Comtal.

Equips sèniors professionals catalans i de la resta de l'Estat, juntament amb internacionals de renom del 3x3 com el millor jugador suís, Westher Molteni; el millor jugador letó, Nauris Miezis, abanderat de Letònia al Jocs Olímpics de París 2024; el 3r millor jugador francès, Raphael Wilson; el 8è millor jugador americà de 3x3, Malik Hluchoweckyj; o el letó Karlis Lasmanis; i jugadores d’alt nivell com Helena Pueyo, Txell Alarcón, Ari Geli o Maria Roters, van ser protagonistes d’un torneig organitzat per l'FCBQ i l’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració de Mundo Deportivo.

En categoria femenina, l’equip Central 3x3 de Logronyo, format per les jugadores Paula Estebas, Cristina Soriano, Irene Lahuerta i la catalana Txell Alarcón es va proclamar campió en superar el Barcelona Panthers per 13-18 en una vistosa, emocionant i atractiva final. 

Per la seva banda, i en clau masculina, els jugadors Raphael Wilson, Marco Lehman, Malik Hluchoweckyk i Westher Molteni del conjunt del Lausanne, de Suïssa, van ser els campions, en derrotar el St Pauli Kickz per 10-21 en un partit marcat per l'elevat encert dels suïssos, molt sòlids durant tota la jornada. El premi de què gaudiran els equips guanyadors del Circuit PRO 3x3 FCBQ serà el de participar al 3x3 World Tour de Shanghai (nois) i al 3x3 Women’s Series de Debrecen (noies).

Així mateix, el combinat alemany de St Pauli, en categoria masculina, i el Barcelona Panthers, en femenina, s’emporten un xec de 1.000 com a segons del torneig; mentre que els tercers classificats Latvia (masculí) i Titans 3x3 Canarias (femení) s’apunten un xec de 500.

Fitel NetworkNutriSportStripesCeigrup i Makro patrocinen un nou circuit que tindrà un seguiment i cobertura especial a través del nou instagram oficial del 3x3 Bàsquet Català (@3x3BasquetCatala) i que comptarà, també, amb el recolzament de Mundo Deportivo Esport3 que oferiran una cobertura informativa especial del Circuit PRO 3x3 FCBQ 2024.

Tota la informació del Circuit PRO 3x3 FCBQ a
3x3.basquetcatala.cat