El Bàsquet Català present a la 4a edició del Hall of Fame de la FEB

Marc Gasol, Elisabeth Cebrián, Marina Ferragut i Pilar Landeira rebran el reconeixement de la Promoció 2024 en el Hall of Fame del bàsquet espanyol.

05-06-2024 17:30

La ciutat de Sevilla serà l'escenari, el proper dijous 24 d'octubre de 2024, de la cerimònia d'ingrés de la Promoció 2024 del Hall of Fame del bàsquet espanyol, amb notòria presència del Bàsquet Català.

Aquest acte guardonarà quatre figures destacades del Bàsquet Català com el jugador Marc Gasol, les jugadores Elisabeth Cebrián i Marina Ferragut, o Pilar Landeira, actual presidenta del Comitè d'Àrbitres i membre de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ).

Els altres membres que completaran aquesta Promoció 2024, que comptarà amb 11 nous integrants, seran els jugadors nacionals Jorge Garbajosa i Wayne Brabender; el jugador internacional Audie Norris i Drazen Petrovic (in memoriam); l'entrenador Moncho Monsalve; el periodista especialitzat en bàsquet Antoni Daimiel, en categoria de contribuïdor; i, finalment, el premi extraordinari per a la Selección Sub-19 Masculina, que va aconseguir la medalla d'or al Mundial de l'any 2023.

Amb aquest projecte, la Federación Española de Baloncesto (FEB) i el diari AS volen reconèixer, de forma individual o col·lectiva, als més destacats del nostre esport però no només per la seva aportació al desenvolupament esportiu i organitzatiu, sinó també a la seva tasca de difusió i transmissió dels valors del bàsquet.

| FCBQ | Àrbitres |