L'ALLSTAR 2024 de la Super Copa ja té participants

El Pavelló Marina Besòs de Sant Adrià de Besòs serà l'escenari, diumenge 11 de febrer, de l'ALLSTAR femení i masculí de la Super Copa, amb concurs de triples inclòs.

09-01-2024 10:30

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) organitzarà, el proper diumenge 11 de febrer de 2024 a la tarda al Pavelló Marina Besòs de Sant Adrià de Besòs, l'ALLSTAR de la Super Copa, la màxima categoria del Bàsquet Català. Amb horaris encara per determinar, aquesta Festa de la Super Copa es concentrarà en una tarda i constarà d'un partit de les estrelles femení i un partit de les estrelles masculí amb les millors jugadores i els millors jugadors de la competició, així com també amb un concurs de triples.

Els partits ALLSTAR enfrontaran 2 equips dividits per conferències (OEST i EST), tant en categoria femenina com masculina. Aquestes conferències estaran configurades per 12 jugadors i jugadores, fruit d'una votació entre capitans, capitanes, entrenadors i entrenadores de la categoria. Cada conferència, integrada per 7 equips de la lliga, estarà dirigida per 2 entrenadors de la categoria, que també han estat triats pel mateix procés de selecció.

Un any més, aquesta festa del Bàsquet Català i de la Super Copa es televisarà per streaming a través de la plataforma La Xarxa+.