Nova actualització de l'APP del Bàsquet Català!

Ja disponible a Google Play i App Store la nova actualització de l'APP oficial i gratuïta del Bàsquet Català.

23-04-2024 16:00

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) estrena una nova actualització de l'APP oficial i gratuïta del Bàsquet Català. Finalitzat el Centenari del Bàsquet Català (1923-2023), la nova versió recupera el seu disseny original tot oferint una millora experiència pels federats i federades, molt més completa i personalitzada. Pel que fa a l'actualització del web basquetcatala.cat, recordeu esborrar la caché i/o cookies tot prement la combinació de tecles CTRL + F5 en cas de sospitar d'alguna dada no actualitzada.

La nova actualització de l'APP ja està disponible a Google Play i App Store i permet a la Federació Catalana de Basquetbol connectar-se més bé que mai amb les persones usuàries finals a través d'un sistema de notificacions push prèvia subscripció a diferents categories de notícies del Bàsquet Català. Com a novetat, també incorpora la sincronització automàtica de les anotacions de l'acta digital d'un partit amb un determinat clip de vídeo de l'acció específica, en aquelles pistes equipades amb AIBASKET, el nou sistema per la integració de dades i imatges.

L'APP segueix oferint, d'una forma ràpida i senzilla, els horarisresultatsestadístiques i seguiment de partits en directe de les diferents competicions amb un potent streaming de dades corresponent a centenars de partits simultanis arreu del territori. L'aplicació també permet consultar les darreres notícies del Bàsquet Català, així com marcar els clubs, equips, jugadors/res, competicions o notícies preferides, rebent les corresponents notificacions; i una àrea personal on poder consultar les llicències i dades pròpies de joc i estadístiques,així com realitzar les convocatòries de cada partit per part del cos tècnic.

| FCBQ |