Jornades Regal / Castellbisbal vibra amb el CB Castellbisbal A - CB Grup Barna A

El Pavelló Municipal L'Illa de Castellbisbal va acollir, aquest dissabte 28 de març, la novena Jornada Regal a càrrec del patrocinador principal de la Copa Catalunya, que es vincula amb el Bàsquet Català amb l'objectiu de compartir aquesta passió pel joc, viure l'emoció del bàsquet en directe i fer-ne ressò. En un ambient de festa i diversió, els locals del CB Castellbisbal A van fer-se amb la victòria final davant el CB Grup Barna A, amb un clar 82-60.

[ Estadística del partit ]

Castellbisbal rebia aquesta Jornada Regal tot coincidint amb el partit de la Regal Copa Catalunya Masculina entre el CB Castellbisbal A i el CB GRUP BARNA A. El partit, corresponent a la 25a jornada del grup 2 masculí, enfrontà al quart classificat davant el líder en solitari de la lliga i amfitrió d'aquestes jornades.

El matx començava favorable als locals, que començaven a marcar ja el que seria la dinàmica del partit, marxant de 12 punts en el marcador (20-8) en la finalització del primer quart. En els cinc minuts incials dels segon quart, la diferència en el resultat ja es feia palesa i se situava en els 20 punts (32-12) a favor dels amfitrions, distància que ja no baixaria d'aquesta puntuació en la resta del partit. Aprofitant les pauses del partit, voluntaris del club local d'aquestes Jornades Regal van aprofitar per repartir productes Regal a les aficions presents com aplaudidors i pilotes.

Amb un 42-24 en l'electrònic, es marxava al descans al Pavelló Municipal de L'Illa de Castellbisbal, moment en que es va aprofitar la mitja part per dur a terme noves accions de Regal com un concurs de llançaments amb gent del públic com a participants. Els guanyadors van ser obsequiats amb la samarreta oficial de la Selecció Catalana de bàsquet amb el nom de Juan Carlos Navarro, ambaixador de Regal per al foment de l’esport base català, del que la companyia és impulsora a través del patrocini amb la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ).

A la represa, els jugadors locals van mantenir el ritme de partit finalitzant aquest tercer període amb un 63-41 favorable. Aquesta diferència es va seguir mantenint al llarg de tot el darrer quart, per acabar guanyant amb claredat (82-60) i seguir sent així el CB Castellbisbal A, encara més líder del grup de la competició.

Per part local van destacar Marc Mañes amb un 24 de valoració (o punts i 15 rebots), juntament amb els seus companys d'equip Sergi renom (16 punts) i Isaac Fíguls (12 punts i 7 rebots). Per part visitant, destacar l'actuació de Marc Maldonado, que amb 23 punts va ser el màxim anotador del partit.

La 9a Jornada Regal va ser tot un èxit i des del club local, el CB Castellbisbal, van valorar positivament aquesta iniciativa tal i com comentava Raúl Martínez, entrenador de l'equip: "És molt maco veure com el pavelló es pot omplir, que hi ha animació, megafonia, música, regals... El públic està molt implicat, entregat i això és un plus cara al partit i cara enfora". Tanmateix, un dels jugadors del CB Castellbisbal, l’Adrià Camprubí, reconeixia que "ha estat una jornada perfecte, perquè tot el que es pugui fer per recolzar la competició i crear caliu, que hi hagi gent als pavellons és d’agrair; i estem encantats de que Regal ens hagi escollit a nosaltres per fer aquesta jornada".

Regal, patrocinador principal de la Copa Catalunya, es vincula amb el Bàsquet Català i amb l'objectiu de compartir aquesta passió pel joc, viure l’emoció del bàsquet en directe i fer-ne ressò, crea aquestes Jornades Regal tot visitant diferents clubs catalans i vestint de gala els partits més emocionants de la Regal Copa Catalunya, tant masculins com femenins, al llarg de tota la competició. Agrair en nom de Regal la gran acollida per part del CB CASTELLBISBAL i tots els seus components! Ha estat una gran jornada, moltes gràcies a tots i fins a la propera!